Megjelent: 1 éve

Irány Amerika! - nyári idénymunka fiataloknak gyermektáborban

Január 17-én és 26-án tábori állásbörzét rendez a CCUSA közvetítő szervezet. Csütörtökön 17, másfél hét múlva pedig 11 egyesült államokbeli táborigazgató várja a nyáron idénymunkát tervező magyar egyetemistákat, főiskolásokat. Aki regisztrált és átesett a szervezet nyelvi tesztjén, ők csütörtökön 2-től vehetnek részt a rendezvényen a budapesti Hotel Novotelben. A többiek 4-5 óra között nézhetnek be és másfél hét múlva már ők is élesben próbálkozhatnak.

Rasovszky Miklós, a CCUSA magyarországi ügyvezetője elmondta, idén minden korábbinál nagyobb az érdeklődés a magyar fiatalok részéről.


Az állásbörze menete


A jelentkező diákok a börze időtartama alatt személyesen találkozhatnak amerikai gyerektáborok képviselőivel, ahol kétfajta munkakörre lehet jelentkezni: oktató/nevelő (counselor position) valamint karbantartó/konyhai kisegítő (support staff) pozíciókra. A börzére látogató táborok előzetesen úgy nyilatkoztak, hogy mintegy 60-80 különböző konkrét állásajánlattal várják az érdeklődőket, melyek 2013 nyarára szóló 9 hetes munkaszerződések formájában a börze helyszínén köttetnek meg.


Mennyibe kerül a kimenetel?


A jelentkezési díj 395 euró, amely többek közt magában foglalja az oda-vissza repülőjegy, a 3 hónap biztosítás és a szállás ellátás díját. (az anyagiakat tekintve hozzá kell tenni, még egy díjat, a 160 dollár vízumdíjat is kell majd fizetni és hogy 9 hetes, 54 munkanapos munkaszerződésre 1100 dollár zsebpénzt kapnak a diákok).


Aki nem regisztrált


Rasovszky Miklós megjegyezte, aki nem regisztrált a börzére és nem esett át a CCUSA nyelvi tesztjén, az is megtekintheti a kínálatot. Nekik csütörtökön délután 4-5 óra között nyitják meg a kapukat. A rendezvény helyszíne: Budapesten a Novotel Hotel, Zsolnay terem. Bővebb info a www.ccusa.hu oldalon.


2013. Január 16.


  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter