Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 8 éve

Németh Zoltán, a Telenor Magyarország humánerőforrás igazgatója

Németh Zoltán 1972-ben született Budapesten. Szakmai tudását a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán valamint a Corvinus Egyetemen alapozta meg. Utóbbin humánmenedzsment posztgraduális képzésben és MBA képzésben vett részt, ahol az emberierőforrás-menedzsment területén és vezetői pozícióban alkalmazható kompetenciákat sajátított el.

Pályafutását HR-szakemberként a Philips-nél kezdte, ahol tréning menedzserként tevékenykedett, majd karrierjét a JIT Electronics-nál folytatta. Az elektronikai szektorban szerzett tapasztalat után FMCG területen helyezkedett el, az Unilever HR projektmenedzsere volt 2 évig.

2002-ben személyzetfejlesztési vezetőként helyezkedett el Magyarország egyik vezető mobilszolgáltatójánál, a Telenornál (akkor még Pannon GSM). Az elmúlt 9 évben olyan pozíciókat töltött be ott, mint képzési és toborzási vezető, szervezetfejlesztési vezető illetve szervezetfejlesztési igazgató. 2010-ben lépett elő HR igazgatóvá, azóta irányítja az alá tartozó valamennyi HR területet.

Munkája során nagy figyelmet fordít olyan elismert technikák, alapelvek alkalmazására, mint a felhatalmazó vezetési kultúra, de fontos számára a belülről való motiváció megteremtése is.

"Szerencsésnek érzem magam, hogy több iparágban dolgozhattam. Az elektronikai iparban szerzett tapasztalat megalapozta teljes pályafutásom: olyan munkaszervezési rendszerekkel ismerkedhettem meg, melyek az innováció és hatékonyság orientált szolgáltatási szektorban is rendkívül eredményesen hasznosíthatók" - fogalmazta meg Németh Zoltán, aki a különböző cégeknél végzett munkája során az öntevékeny munkacsoportok, a fejlesztő csapatok, a KANBAN, a JIT, vagy a Total Production Maintenance munkaszervezési rendszerekben is jártasságot szerzett.

Zoltán szabadidejében igyekszik minél több időt tölteni családjával: két kisfiú (2 és 4 évesek) boldog édesapja. Szívesen sportol és kertészkedni is szeret.
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Szijjné Kállai Ildikó, a SPAR Magyarország HR vezetője

Szijjné Kállai Ildikó a megfelelő motivációban és kölcsönös bizalmi kapcsolatban hisz vezető és munkavállaló kapcsolatában. A SPAR új HR... Teljes cikk

Márton Katalin, a Praktiker HR igazgatója

Márton Katalin idén év elején lett a Praktiker HR vezetője, aki vallja, hogy dolgozni élmény. Hisz a szívvel-lélekkel-hittel végzett munkában és a... Teljes cikk

Koscsóné Kolkopf Judit, a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék vezetője

„Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” pályázat nyertese a közszféra szervezetei kategóriájában a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék.... Teljes cikk