Megjelent: 5 éve

Vezetőképzés a Generalinál

A cég értékesítési vezetőképző programot indít, hogy alapos felkészítést követően a szakma presztízsét és az ügyfelek elégedettségét növelő, új vezetői kört képezzen.

A Generali Biztosító kutatásában megkérdezett 18-59 éves korosztályból tízből nyolcan online tájékozódnának a biztosítási csomagokról. Éppen ezért erősíti ügyfelei és tanácsadó partnerei internetes kiszolgálását a biztosító is.

Ugyanakkor a személyes a megkérdezettek fele szerződéskötést már személyesen intézné. Ezért a cég tanácsadó hálózatának képzését kiemelten fontosnak tartja. Ennek megfelelően alakította ki vezetőképző programját.

A társaság célja, hogy a pénzügyi szektorban egy olyan felkészült középvezetői réteget képezzen, amely képviseli és tovább építi a szakma presztízsét, maga alakítja a jövő biztosítási ágazatát. A fiatal tehetségek és ambiciózus vállalkozók számára meghirdetett Generali Sales Manager Program középpontjában az elméleti tudás elsajátítása mellett a valós esetek feldolgozásával szerzett tapasztalat áll.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter