kapubanner for mobile
Megjelent: 8 éve

Cseh Orsolya, a VISION Recruitment Kft. ügyvezető igazgatója

A szakember több mint 12 éve dolgozik a nemzetközi személyzeti tanácsadás területén, hat évig tanácsadóként, majd később vezetőként, egy ismert multinacionális fejvadász cég magyarországi csapatában. Az elmúlt években pedig egy sikeres start-up felépítésén dolgozik. Mint mondja, saját életénk ő a forgatókönyvírója, rendezője, operatőre és főszereplője.

Elsősorban hazai és nemzetközi technológiai keresésekben vett részt az elmúlt évtizedben, ahol többnyire a legnagyobb világcégekkel dolgozott együtt. Fontosnak tartja, hogy ne csak vezetőként, hanem tanácsadóként is sikereket érjen el a szakmában, és a csapatát a mai napig erősíti a különböző projektekben a széleskörű technológiai és műszaki ismereteivel, gyakorlatával.

"Sok érdekes emberrel találkoztam a pályám során, volt aki megváltoztatta az életemet és volt akinek én változtattam meg. Könyvet tudnék írni a sok élményről, melyek között volt sorsfordító, megható, komikus, szomorú vagy éppen félelmetes. Hálás vagyok minden egyes tapasztalatért, amit a munkámnak köszönhetek, a kollégáimnak, akiktől a szakmát megtanultam és a jó és kevésbé jó vezetőimnek, akiket vezetőként már teljesen másképp látok, hiszen én aztán nem voltam egy könnyű eset. A legfontosabb találkozások pedig a legjobb barátaim voltak, akiket szintén a szakmámnak köszönhetek."

Orsolya számára az igazi kiteljesedés a VISION Recruitment, ami nem csupán egy megálló az életében, hanem egy valós cél és motiváció, ami a tartalom mellé megadja a szükséges keretet.
Mint mondja, kiváló kollégákkal dolgozik együtt, akikkel közösen tűzik ki a célokat, együtt érik el a sikereket, vagy éppen néznek szembe a nehézségekkel.

"Vannak közös szívügyeink, kiállunk az állatok jogaiért, szervezünk jótékonysági eseményeket és fontosnak tartjuk, hogy család- és kutyabarát munkahely legyünk." Két négylábú is erősíti a csapatukat, náluk senki se lepődjön meg, ha az interjú/megbeszélés közben őrjáratozik Maszat vagy Dió.

"Igazi ’Visioner’ vagyok, amely megnevezés magában hordozza az összes általunk fontosnak tartott és képviselt értéket."

Két nagyon sikeres év után idén megnyitották Debrecenben a kelet-magyarországi régiós irodát, amit hamarosan követ egy nyugat-magyarországi. Elsődleges céljuk, hogy piacvezető szerepet töltsenek be egy olyan kiélezett versenyszférában, ahol a minőség és a lojalitás kedvelt, ámde elcsépelt fogalmak, ahol a pillanatnyi érdekek felülírnak hosszú távú, átgondolt stratégiát.

A VISION számára több mint egy munkahely, egy inspiráló közeg, ahova jó bejönni hétfőn dolgozni, és ez a cég partner abban, hogy egyéni célokat, terveket is képesek legyenek a munkatársak megvalósítani.

"Mindenki arra törekszik ebben a világban, hogy megtalálja azt a munkát, ami egyben a hivatása is. Azt hiszem, én nagyon szerencsés vagyok, hiszen ez nekem már a pályám elején sikerült."

A szakmája a hobbija, azaz az egyik a sok közül, nem mellesleg egy kiváló eszköz arra, hogy megteremtse a feltételeit az összes többi dologra, amit szeret, vagy szeretne csinálni.

Orsolya életét a sport végigkísérte, ahogyan a versenyszellem is meghatározza a napjait. Nagyon sok sportágat kipróbált, 20 éve hosszútáv fut, télen az Alpokban síel, nyáron vitorlázik a Balatonon, és amikor csak teheti, hosszabb időre elutazik egzotikus tájakra, és a windsurf-ösök laza, tengerparti életét éli.
Hétköznapokon rendszeresen biciklivel vagy futva jár munkába és erre ösztönzi a környezetét is. Nem mellesleg 2016-ban elnyerték a ’Kerékpárosbarát Munkahely’ címet és megkapták mellé a megtisztelő Közönségdíjat is.

"A saját életemnek én vagyok a forgatókönyv írója, rendezője, operatőre és főszereplője. Egyik nap kalandfilmet forgatok, másik nap komédiát, harmadik nap pedig sci-fit. Az az egy biztos, mindegyiket jó utólag végignézni"

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Koscsóné Kolkopf Judit, a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék vezetője

„Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” pályázat nyertese a közszféra szervezetei kategóriájában a Józsefvárosi Egyesített Bölcsődék.... Teljes cikk

Arnhoffer András, az Észak-zalai Víz- és Csatornamű Zrt. elnök-vezérigazgatója

„Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” pályázat nyertese, az 51-500 főt foglalkoztató szervezetek kategóriájában, az Észak-zalai Víz- és... Teljes cikk

Bertók Attila, a Webstar Csoport cégvezetője

„Az Év Felelős Foglalkoztatója 2017” pályázat nyertese az 1-50 főt foglalkoztató szervezetek kategóriájában a Webstar Csoport Kft. Bertók... Teljes cikk