Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő Megjelent: 2 hete

Reklámajándékok a céges image építésének szolgálatában

Ha sorra vennénk azokat az eszközöket, melyekkel a céges image-et a kívánt irányba mozdíthatjuk, akkor a reklámajándékok minden valószínűség szerint előkelő helyet foglalnának el ezek között. Napjaink sokféle reklámozási lehetősége között néha bizony igen nehéz megtalálni azt, amely ár és a segítségével elérhető eredmények szempontjából is beváltja a hozzá fűzött reményeket.

A legtöbb méregdrága megoldás helyett érdemes egy próbát tenni a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő reklámajándékokkal, amelyek rendkívül széles választékban állnak rendelkezésre. A humoros, praktikus, hasznos és egyúttal kreatív használati tárgyak között mindenki találhat olyat, mely a céges imagenek is maximálisan megfelel.

Praktikusság a kulcs!


A felsorolt tulajdonságok között elsődleges szerepet kétségkívül a praktikusság tölt be. A marketing szakemberek véleménye megegyezik abban, hogy hiába mutatós egy reklámajándék, ha az nem jár együtt egyúttal használhatósággal is, akkor nem éri meg a befektetést.

A területen tevékenykedő cégek éppen ezért igyekeznek úgy összeállítani az emblémázható reklámajándékok kínálatát, hogy azok remek ötletként szolgáljanak az érdeklődők számára. A cél tehát nem más, mint az, hogy a reklámajándékra elhelyezett felirat, logó minél többször szem előtt legyen, hiszen így váltja be a hozzá fűzött marketing reményeket.

Irodai reklámtárgyA megfelelő irodai környezet lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból

Szezonális reklámajándékok ősszel is

S hogy mégis milyen reklámajándék mellett érdemes letenni a voksot? A kérdés sokakban felmerül, s ha a cégről kialakított kép engedi, akkor a szezonális meglepetésekkel biztosan nem lőhetünk mellé. Ezek kapcsán legtöbbeknek a strandlabdák és a törölközők jutnak eszükbe. A szezonális reklámajándékok ideje azonban nem zárul az augusztusi hónappal, hiszen az őszi időszakban is nagyon sok praktikus meglepetés adható a vásárlóknak, ügyfeleknek.

A polártakaró és a piknik táska kitűnő választás az őszi kirándulás mellé, de a távcsövek is jól jönnek a természetjárás során. Az emblémázható termoszok és kulacsok segítségével bármikor magunkkal vihetjük a forró feketét vagy az ízletes gyümölcsteát. Ha a kertben töltenénk időnket, akkor a barátokkal közös grillezés mellé a grill szettek tesznek kiváló szolgálatot. Ez utóbbiak egyébként prémium kategóriájuknak köszönhetően céges partnerek megajándékozásakor is remek választásnak bizonyulnak.

Fókuszban az irodai munka

Sokan töltjük mindennapjainkat számítógép előtt. A megfelelő irodai környezet lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból. Ehhez természetesen az is hozzátartozik, hogy rendelkezésre álljanak a kényelmet biztosító eszközök.

Nemtől függetlenül nagyon népszerűnek bizonyulnak a tablet kiegészítők, az USB adathordozók, vagy éppen a folyamatos elérhetőséget biztosító Power bank-ok. A logózható irodai kiegészítők, mappák, bögrék, vagy például a rendkívül kedvező ár-érték arányt képviselő tollak olyan reklámajándék típusok, melyekkel nem lőhetünk mellé.

Ugyan sok emblémázott ajándék egyaránt választható férfiaknak és nőknek is, de vannak olyan esetek, amikor kifejezetten a hölgyeket szeretnénk megcélozni. Ilyenkor a konyhai eszközök, az emblémázható gyertyák, vagy a színvonalas lakásdekorációs elemek jó választások lehetnek.

A minőségi strapabíró reklámajándékok segítségével úgy érhetünk el nagyszámú célközönséget, hogy hosszú időn keresztül jelen lehet a köztudatban cégünk logója, elérhetősége. Mindemellett természetesen nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az image építésének praktikus és kreatív eszközei lehetnek a megfizethető reklámajándékok.
Follow hrportal_hu on Twitter

Elbocsátották a CBS alelnökét egy Facebook-komment miatt

Azonnali hatállyal elbocsátották helyi idő szerint hétfőn Hayley Geftman-Goldot, a CBS televízió alelnökét, mert a közösségi médiában azt írta: nem tud együttérezni a Las Vegas-i tömegmészárlás áldozataival, mert a country zene kedvelői többnyire fegyverrel hadonászó republikánusok - írja az MTI.tovább..

További cikkek
Holman Magdolna az Állami Számvevőszék új főtitkára

Holman Magdolnát nevezte ki az Állami Számvevőszék (ÁSZ) új főtitkárának október 20-tól Domokos László elnök, az eddigi főtitkár, Elek János... Teljes cikk

Új gyárat adtak át Tatabányán

A tatabányai ipari parkban csütörtökön átadta új gyárát az amerikai Becton, Dickinson and Company (BD) globális orvostechnológiai vállalat. A... Teljes cikk

A MOL ismét kiáll a sokszínűség mellett

A MOL az idei évben ismét csatlakozott az Európai Sokszínűségi Karta Magyarországhoz. A vállalat 2030-ig tartó üzleti stratégiájának egyik... Teljes cikk

Új vezetők a Lapcomnál

Új vezetőket nevezett ki a Bors, a Kisalföld és a Délmagyarország napilapok élére a Lapcom Zrt., valamint új szakember tölti be a stratégiai... Teljes cikk

Új vezető a Telenor HR-divíziójának élén

November 1-től HR igazgatóként Kiss Judit irányítja a Telenor Magyarország humánerőforrás divízióját. Elődje, Németh Zoltán HR... Teljes cikk

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár