Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő Megjelent: 11 hónapja

Reklámajándékok a céges image építésének szolgálatában

Ha sorra vennénk azokat az eszközöket, melyekkel a céges image-et a kívánt irányba mozdíthatjuk, akkor a reklámajándékok minden valószínűség szerint előkelő helyet foglalnának el ezek között. Napjaink sokféle reklámozási lehetősége között néha bizony igen nehéz megtalálni azt, amely ár és a segítségével elérhető eredmények szempontjából is beváltja a hozzá fűzött reményeket.

A legtöbb méregdrága megoldás helyett érdemes egy próbát tenni a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő reklámajándékokkal, amelyek rendkívül széles választékban állnak rendelkezésre. A humoros, praktikus, hasznos és egyúttal kreatív használati tárgyak között mindenki találhat olyat, mely a céges imagenek is maximálisan megfelel.

Praktikusság a kulcs!


A felsorolt tulajdonságok között elsődleges szerepet kétségkívül a praktikusság tölt be. A marketing szakemberek véleménye megegyezik abban, hogy hiába mutatós egy reklámajándék, ha az nem jár együtt egyúttal használhatósággal is, akkor nem éri meg a befektetést.

A területen tevékenykedő cégek éppen ezért igyekeznek úgy összeállítani az emblémázható reklámajándékok kínálatát, hogy azok remek ötletként szolgáljanak az érdeklődők számára. A cél tehát nem más, mint az, hogy a reklámajándékra elhelyezett felirat, logó minél többször szem előtt legyen, hiszen így váltja be a hozzá fűzött marketing reményeket.

Irodai reklámtárgyA megfelelő irodai környezet lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból

Szezonális reklámajándékok ősszel is

S hogy mégis milyen reklámajándék mellett érdemes letenni a voksot? A kérdés sokakban felmerül, s ha a cégről kialakított kép engedi, akkor a szezonális meglepetésekkel biztosan nem lőhetünk mellé. Ezek kapcsán legtöbbeknek a strandlabdák és a törölközők jutnak eszükbe. A szezonális reklámajándékok ideje azonban nem zárul az augusztusi hónappal, hiszen az őszi időszakban is nagyon sok praktikus meglepetés adható a vásárlóknak, ügyfeleknek.

A polártakaró és a piknik táska kitűnő választás az őszi kirándulás mellé, de a távcsövek is jól jönnek a természetjárás során. Az emblémázható termoszok és kulacsok segítségével bármikor magunkkal vihetjük a forró feketét vagy az ízletes gyümölcsteát. Ha a kertben töltenénk időnket, akkor a barátokkal közös grillezés mellé a grill szettek tesznek kiváló szolgálatot. Ez utóbbiak egyébként prémium kategóriájuknak köszönhetően céges partnerek megajándékozásakor is remek választásnak bizonyulnak.

Fókuszban az irodai munka

Sokan töltjük mindennapjainkat számítógép előtt. A megfelelő irodai környezet lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból. Ehhez természetesen az is hozzátartozik, hogy rendelkezésre álljanak a kényelmet biztosító eszközök.

Nemtől függetlenül nagyon népszerűnek bizonyulnak a tablet kiegészítők, az USB adathordozók, vagy éppen a folyamatos elérhetőséget biztosító Power bank-ok. A logózható irodai kiegészítők, mappák, bögrék, vagy például a rendkívül kedvező ár-érték arányt képviselő tollak olyan reklámajándék típusok, melyekkel nem lőhetünk mellé.

Ugyan sok emblémázott ajándék egyaránt választható férfiaknak és nőknek is, de vannak olyan esetek, amikor kifejezetten a hölgyeket szeretnénk megcélozni. Ilyenkor a konyhai eszközök, az emblémázható gyertyák, vagy a színvonalas lakásdekorációs elemek jó választások lehetnek.

A minőségi strapabíró reklámajándékok segítségével úgy érhetünk el nagyszámú célközönséget, hogy hosszú időn keresztül jelen lehet a köztudatban cégünk logója, elérhetősége. Mindemellett természetesen nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az image építésének praktikus és kreatív eszközei lehetnek a megfizethető reklámajándékok.
Follow hrportal_hu on Twitter

Online kommunikálnak egymással az egyterű irodában dolgozók

Egy friss kutatás szerint az egyterű irodákban dolgozó munkavállalók sokkal több időt töltenek azzal, hogy online kommunikáljanak egymással, mint amennyit személyesen beszélnek. Pedig az egyterű irodák lényege éppen az interakció lenne - írja az Index a BBC-re hivatkozva.tovább..

További cikkek
Az ENSZ szerint a japán kormány kizsákmányolja a fukusimai atomerőműnél dolgozókat

A japán kormány kizsákmányolja és radioaktív sugárzásnak teszi ki a 2011-es földrengésben és szökőárban megkárosodott fukusimai atomerőműnél... Teljes cikk

Eddig tizenöt milliárd forintba került a Paks II. munkatársainak bére

A még csak tervszakaszban lévő paksi beruházásért felelős állami cég munkatársainak átlagos évi bérköltsége 17 millió forint. 42 vezető havi 2... Teljes cikk

A lengyel gazdaságot is sújtja a munkaerőhiány

A varsói kormányzat Fülöp-szigeteki katolikusokkal orvosolná a lengyel gazdaság munkaerő gondjait, más bevándorlóktól továbbra is mereven elzárkózik. Teljes cikk

Új munkája lesz Lázár Jánosnak

A nemdohányzók védelméért felelős miniszterelnöki biztosnak nevezte ki Lázár Jánost augusztus 15-től Orbán Viktor kormányfő a Magyar Közlönyben... Teljes cikk

Súlyos munkaerőhiánytól tart az MSZP

A baloldali ellenzéki párt érdemi parlamenti és társadalmi vitát sürget a magyar munkavállalók kivándorlásának megállítása érdekében. Teljes cikk