Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő Megjelent: 7 hónapja

Reklámajándékok a céges image építésének szolgálatában

Ha sorra vennénk azokat az eszközöket, melyekkel a céges image-et a kívánt irányba mozdíthatjuk, akkor a reklámajándékok minden valószínűség szerint előkelő helyet foglalnának el ezek között. Napjaink sokféle reklámozási lehetősége között néha bizony igen nehéz megtalálni azt, amely ár és a segítségével elérhető eredmények szempontjából is beváltja a hozzá fűzött reményeket.

A legtöbb méregdrága megoldás helyett érdemes egy próbát tenni a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő reklámajándékokkal, amelyek rendkívül széles választékban állnak rendelkezésre. A humoros, praktikus, hasznos és egyúttal kreatív használati tárgyak között mindenki találhat olyat, mely a céges imagenek is maximálisan megfelel.

Praktikusság a kulcs!


A felsorolt tulajdonságok között elsődleges szerepet kétségkívül a praktikusság tölt be. A marketing szakemberek véleménye megegyezik abban, hogy hiába mutatós egy reklámajándék, ha az nem jár együtt egyúttal használhatósággal is, akkor nem éri meg a befektetést.

A területen tevékenykedő cégek éppen ezért igyekeznek úgy összeállítani az emblémázható reklámajándékok kínálatát, hogy azok remek ötletként szolgáljanak az érdeklődők számára. A cél tehát nem más, mint az, hogy a reklámajándékra elhelyezett felirat, logó minél többször szem előtt legyen, hiszen így váltja be a hozzá fűzött marketing reményeket.

Irodai reklámtárgyA megfelelő irodai környezet lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból

Szezonális reklámajándékok ősszel is

S hogy mégis milyen reklámajándék mellett érdemes letenni a voksot? A kérdés sokakban felmerül, s ha a cégről kialakított kép engedi, akkor a szezonális meglepetésekkel biztosan nem lőhetünk mellé. Ezek kapcsán legtöbbeknek a strandlabdák és a törölközők jutnak eszükbe. A szezonális reklámajándékok ideje azonban nem zárul az augusztusi hónappal, hiszen az őszi időszakban is nagyon sok praktikus meglepetés adható a vásárlóknak, ügyfeleknek.

A polártakaró és a piknik táska kitűnő választás az őszi kirándulás mellé, de a távcsövek is jól jönnek a természetjárás során. Az emblémázható termoszok és kulacsok segítségével bármikor magunkkal vihetjük a forró feketét vagy az ízletes gyümölcsteát. Ha a kertben töltenénk időnket, akkor a barátokkal közös grillezés mellé a grill szettek tesznek kiváló szolgálatot. Ez utóbbiak egyébként prémium kategóriájuknak köszönhetően céges partnerek megajándékozásakor is remek választásnak bizonyulnak.

Fókuszban az irodai munka

Sokan töltjük mindennapjainkat számítógép előtt. A megfelelő irodai környezet lehetővé teszi, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból. Ehhez természetesen az is hozzátartozik, hogy rendelkezésre álljanak a kényelmet biztosító eszközök.

Nemtől függetlenül nagyon népszerűnek bizonyulnak a tablet kiegészítők, az USB adathordozók, vagy éppen a folyamatos elérhetőséget biztosító Power bank-ok. A logózható irodai kiegészítők, mappák, bögrék, vagy például a rendkívül kedvező ár-érték arányt képviselő tollak olyan reklámajándék típusok, melyekkel nem lőhetünk mellé.

Ugyan sok emblémázott ajándék egyaránt választható férfiaknak és nőknek is, de vannak olyan esetek, amikor kifejezetten a hölgyeket szeretnénk megcélozni. Ilyenkor a konyhai eszközök, az emblémázható gyertyák, vagy a színvonalas lakásdekorációs elemek jó választások lehetnek.

A minőségi strapabíró reklámajándékok segítségével úgy érhetünk el nagyszámú célközönséget, hogy hosszú időn keresztül jelen lehet a köztudatban cégünk logója, elérhetősége. Mindemellett természetesen nem elhanyagolható szempont az sem, hogy az image építésének praktikus és kreatív eszközei lehetnek a megfizethető reklámajándékok.
Follow hrportal_hu on Twitter

A hideghívásoktól a véleményvezérekig, avagy miként alakul át a marketing 2018-ban?

A marketing folyamatosan változik, de a változás üteme is gyorsul. Közhelynek hangzik, éppen emiatt igaz - csak a közhelyek állják ki az idő próbáját. Ám aki megszokott módszerekkel próbálkozik a marketing területén, az a 2010-es évek végén szinte garantálja magának a bukást.tovább..

További cikkek
Megválasztotta első női elnökét a Német Szociáldemokrata Párt (SPD)

Megválasztotta első női elnökét vasárnapi wiesbadeni kongresszusán a Német Szociáldemokrata Párt (SPD), a kormánypártot ezentúl Andrea Nahles... Teljes cikk

Ismét sztrájkolnak az Air France dolgozói és a francia vasutasok

A lakosság továbbra sem támogatja az ágazati tiltakozásokat, az Air France francia légitársaság dolgozói és a francia vasutasok is folytatják... Teljes cikk

Pénzjutalmat kap az a dolgozó, aki eleget alszik

Egy amerikai egészségbiztosítási cégnél 137 ezer fontnak megfelelő összeget kap az, aki kipihenten megy dolgozni - írja az NLcafé. Teljes cikk

Kiss Attila az új elnök-vezérigazgató az E.ON Hungáriánál

Az E.ON SE Igazgatóságának döntése értelmében Dr. Eric Depluet elnök-vezérigazgatót, aki az cég törökországi üzletágának élén folytatja... Teljes cikk

Előzetes letartóztatásba helyezték a Porsche egyik vezető menedzserét

Előzetes letartóztatásba helyezték a német Volkswagen csoporthoz (VW) tartozó Porsche autógyártó társaság egy vezető menedzserét a VW... Teljes cikk