Megjelent: 5 éve

Ezekkel a kaszinókkal érdemes játszani Magyarországon

Nem olyan könnyű megtalálni a megfelelő online kaszinót, amikor egy játékos új helyet keres az online szerencsejátékhoz. Mivel a hazai szabályozások lényegében csak 1-2 kaszinónak adtak teljesen zöld utat, a nemzetközi online kaszinók elérése egy ideig nehézségekbe ütközött.

Ma már ez nincs így, és számos esetben láthattuk, hogy a játékosok inkább ezeket az online helyszíneket részesítik előnyben. De vajon miért olyan népszerűek az online kaszinók? Mi teszi őket különlegessé? És ami a legfontosabb: az online casino vélemények mennyire megbízhatók? A következőkben ezekre a kérdésekre keresünk választ, és ezeket a kérdéseket fogjuk taglalni, majd pedig bemutatunk egy nagyon ígéretes top kaszinót is.

Így keress online kaszinót

Amikor valaki új online kaszinó után néz, akkor elsősorban arra a kérdésre keresi a választ, hogy mennyire lesz neki jó az új helyszín, mivel számoljon, és mit kínál az adott oldal. Azokkal a kaszinókkal érdemes próbálkozni, amelyek megfelelnek az alábbi feltételeknek.

  1. Megbízhatóság és törvényesség: a nemzetközi online kaszinók általában rendelkeznek valamelyik nagyobb hatóság engedélyével, amivel távszerencsejáték-szolgáltatásokat nyújthatnak. A legismertebb ilyen hatóságok a curacao-i és a máltai engedélyezők, ezek közül a máltainak van egy kicsit jobb presztízse. Fontos az átláthatóság is, ezért csak olyan kaszinót keress, amelynek honlapján kint az engedélyszám, sőt, meg is lehet nyitni a validált engedélyt.
  2. Játékok köre: valamire való online kaszinók nem csak a nyerőgépek széles körét kínálják, hanem ezek mellett a játékosok számára elérhetővé teszik a legtöbb klasszikusnak számító játékot is, tehát van asztali játék, és vannak élő játékok is. Sok helyen ma már ezeken túl van lehetőség pókerezni és akár még sportfogadásokat kötni is.
  3. Bónuszok: nincs is jobb az ajándékoknál, és néhány kiváló online kaszinó ezt nagyon jól tudja. Ezért aztán van, ahol nagyon bőkezű üdvözlő bónusszal, majd pedig akár napi szintű bónuszokkal várják a játékosokat. Szerezhetsz befizetés nélküli bónuszokat, ingyenes pörgetéseket és sokféle speciális, csak az adott kaszinóban elérhető bónuszt is.
  4. Biztonság és ügyfélszolgálat: alapvető elvárás az online kaszinóknál az SSL titkosítás, de mi jobban szeretjük a kétfaktoros azonosítást és az elérhető ügyfélszolgálatot is. Ha segítségre van szükséged, akkor általában valamelyik nagyobb nyelvet tudod használni, tehát angol, német, orosz, francia, stb. azok a nyelvek, amelyen az ügyfélszolgálattal kommunikálhatsz.

A legjobb kaszinók ismérvei

A legjobb online játékbarlangok mind megfelelnek a fenti követelményeknek, és ezen túl azokkal lesz értelme foglalkoznod, amelyek többek között a következőknek is megfelelnek. Ilyen szempont például az, hogy a bónuszoknak milyen feltételei vannak. Sok helyen negyvenszeres vagy még nagyobb a megforgatás követelménye, ami sokszor elég nehezen teljesíthető. Olyan kaszinókat érdemes választani, amelyek ennél alacsonyabb követelményeket írnak elő. Fontos, hogy a kaszinó oldala és a játékok túlnyomó része elérhető legyen mobilon is. A kisképernyőn való játék egyre népszerűbb, így sokan közülünk is inkább ezt részesítik előnyben. Végtére is, így bárhol játszhatunk pár kör blackjack-et!

Ezekkel a kaszinókkal érdemes foglalkoznod

A következő három kaszinó kiváló helyszín magyar játékosok számára, és bár nem hazai tulajdonban vannak, folyamatosan fejlesztik a magyar nyelvi elérhetőséget. Érdemes tehát ezeket megnézni.
1. Wazamba: A Wazamba kaszinó viszonylag új még az iparban, de egyre felívelő karriert fut be. A magyar fordítása folyamatban van, és a játékosok több tucat játékfejlesztő legjobb játékai közül válaszhatnak. A kezdő bónusz egy kellemes 150%-os ajánlat, amivel a befizetésed másfélszeresét kapod meg bónuszként, és még akár 200 ingyenes pörgetést is bezsebelhetsz. Az oldal játékosított előmeneteli rendszert kínál.

2. Nomini kaszinó: A Nomini szinté új tagja az online kaszinóközösségnek, ahol szintén a top fejlesztők, és néhány kisebb fejlesztő játékai közül választhatod ki a neked szimpatikusakat. A bónusz ajánlat nagyon hasonlít ahhoz, mit a fenti kaszinó kínál, tehát 150% bónusz, 200 pörgetés az, amit bezsebelhetsz az első befizetéseiddel.

3. Hot.bet: sokak számára talán ismeretlen online játékbarlang ez, hol a Microgaming, NetEnt, BetSoft és egyéb fejlesztőktől származó játékok várnak. Klasszikus bónuszt kínál, 100% befizetési bónusz formájában, és nagyjából kétezer játékkal.

Összegezve

Láthatod tehát, hogy a fenti oldalak elég jók ahhoz, hogy foglalkozz velük, és amit még érdemes lehet tudni róluk az az, hogy mind külföldi oldal, tehát érdemes úgy készülni, hogy majd némi angol tudás kell a segítségkéréshez. De erre nem biztos, hogy szükséged lesz, mivel elég jól áttekinthető mind.

  • 2022.12.01CX-Ray hálózatelemzés online workshop Szeretnéd tudni, hogy kik a véleményvezérek, mentorok, talentek, szakértők, információforrások, kiégés szélén állók, elkötelezettek, elszigeteltek vagy potenciális vezetők a szervezetben? Részletek Jegyek
  • 2022.12.01CX-Ray elégedettség felmérés online workshop A munkahelyi hatékonyság az elégedett kollégákkal kezdődik! Skálázható, szűrhető eredmények - tudd meg, munkatársaid szerint, mik a valóban égető problémák! Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.03.03HR Basic HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Háromnapos munkahét - elindult a licit?

Már nem is négy, hanem három munkanap, igaz 12-14 órás műszakokkal, de jut két hétvége, sőt havonta hét nap folyamatos pihenés is – a Miamiban... Teljes cikk

Kriptovaluta-bányászgépeket próbált elszámolni egy víz-, gáz- és fűtésszerelő cég

Kriptovaluta-bányászatra alkalmas számítógépeket számolt el eszközbeszerzésként egy cég az adóhatóság vizsgálatra szerint - közölte a Nemzeti... Teljes cikk

Irodatechnikai eszközök importjára építettek számlagyárat

Több mint félmilliárd forintos adóhiányt okozó, irodatechnikai eszközök számlázására specializálódott adózói kör került a Nemzeti Adó- és... Teljes cikk