Megjelent: 2 éve

Itt az idő, frissíts most Windows 11-re!

Napjainkban a Microsoft legújabb operációs rendszere a Windows 11, amely most már lassan egy egész éve a piacon van, így elmondható, hogy a folyamatosan érkező frissítések által minden kezdeti gyermekbetegségét kinőtte.

Ha eddig óvatos voltál és a korábbi esetleges rossz tapasztalataid miatt kivártál, akkor elmondható, hogy mostanra elhárultak az akadályok és bátran belevághatsz a telepítésbe, nem kell semmilyen váratlan és kellemetlen meglepetéstől tartanod.

A korábbi Windowsokhoz képest persze számos újítással fogsz találkozni, de hát éppen ez a lényeg: a Microsoft egyre jobban tökéletesíti és finomhangolja rendszereit.

Az új Windows telepítése előtt persze el kell döntened, hogy melyik verzió felel meg leginkább az igényeidnek, az átlagos felhasználásra fejlesztett Windows 11 Home vagy a magasabb felhasználói igényeket is kielégítő Windows 11 Professional.

A Windows 11 már tízezer forint alatt a Tiéd lehet!

Szerencsére a Windows 11 ára a sok fejlesztés és újabbnál-újabb funkciók mellett is versenyképes maradt. Ha a SzoftverPremium webáruházban vásárolsz eredeti Windows 11 licenszet, akkor most tízezer forint alatt megúszod a tranzakciót.

A picit kisebb tudású Windows 11 Home és a Windows 11 Professional most ugyanannyiba kerül, így valószínűleg az utóbbival jobban jársz.

Alternatív opcióként persze ott van a Windows 11 Enterprise változat is, azonban ezt csak akkor érdemes választanod, ha tényleg sokgépes, céges környezetbe vásárolsz licenszet. Ha átlagos felhasználóként vásárolsz, akkor felesleges többet fizetned, mert úgysem fogod kihasználni azokat a funkciókat, amivel többet tud a vállalati verzió.

Ne maradj le, frissítsd most a géped!

Ha még mindig Windows 8.1-et, vagy még ennél öregebb Windowst futtat a géped, akkor mindenképpen itt az ideje egy új Windowsnak és valószínűleg egy új számítógép beszerzésének is… A Windows 8.1 sajnos már csak 2023 január hónapjáig kapja a biztonsági frissítéseket, utána a Microsoft teljesen megszünteti ennek az oprendszernek a támogatását. Ekkor a 8.1-es számítógéped abszolút védtelenné válik az internetes kártevőkkel szemben.

Napjainkban szerencsére igazán egyszerű a dolgod, ha lecserélnéd a géped oprendszerét. Ha tényleg rászánod magad a Windows 11 telepítésére, akkor első lépcsőként egy eredeti Windows 11 licence vásárlására van szükséged. Ezt mindenképpen valamilyen megbízható forrásból érdemes beszerezned, különben könnyen pórul járhatsz. A Szoftverprémium webáruház garantáltan ilyen piaci szereplő, amellett hogy az áraik is rendben vannak.

A licenszvásárlás előtt nagyon fontos, hogy ellenőrizd a géped olyan szempontból is, hogy a hardverfelépítést tekintve megfelel-e a Win 11 rendszerkövetelményeinek.

A biztonságos és gyors online vásárlás során kényelmesen kiegyenlítheted a számlát: akár kártyával, akár utalással is. A tranzakció után a szoftveráruház automatikus rendszere rövidesen e-mailben fog értesíteni minden további tennivalóról, ami ahhoz szükséges, hogy az új operációs rendszer felvarázsolódjon a gépedre. Nyugalom, a telepítés sem lesz bonyolult!

Tulajdonképpen, ha megvan az eredeti licenszed, akkor a telepítőfájlt már közvetlenül a Microsoft szerveréről tudod majd letölteni, amivel aztán indulhat is a Windows 11-re való áttérés.

Meta description: Szerezd be a Windows 11-et és használd megelégedéssel a Microsoft legfejlettebb operációs rendszerét.

  • 2023.01.12Zoom Nyílt Nap - Fenntarthatósági Alapismeretek Képzés Zoom tájékoztató a 2023. február 03-án induló Fenntarthatósági Alapismeretek Képzésről. A csatlakozáshoz szükséges Zoom-linket regisztrációt követően küldjük. Reigsztráció emailben a [email protected] címen. (Hornyai Marietta client partner). Részletek Jegyek
  • 2023.02.15Hoshin Kanri képzés A Hoshin Kanri, amely a minőségi termékek és szolgáltatások biztosítása érdekében a változásmenedzsment projektek lebontásával segíti elő az egész vállalatra kiterjedő stratégiai tervezést, ezáltal megvalósítja a munkafolyamatok racionális napi menedzsment rendszerének hosszú távú kialakítását a szervezetnél. A Hoshin Kanri módszer megismerése és a stratégiai célok lebontása, célmegállapodások megkötése, erőforrás és projekttervek, akció meghatározása a célok elérése érdekében. Részletek Jegyek
  • 2023.02.16Lean black belt képzés A képzés során a résztvevő megismerhetik azokat a haladó és új lean módszereket, illetve az Ipar 4.0-hoz kapcsolódó fejlesztéseket, amelyek ráépülnek és kiegészítik a korábbi lean ismereteiket, ezzel szélesebb körben tudják a szervezetüknél folyó lean bevezetést támogatni. Részletek Jegyek
  • 2023.03.03HR Basic HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni! Részletek Jegyek
További cikkek
Még mindig nem az 50 az új 30: jelen van az életkor alapú előítélet az álláspiacon

Az életkor alapú előítélet – az úgy nevezett ageism - különösen a középkorú munkavállalókat sújtja. A nyugdíjasok foglalkoztatását az... Teljes cikk

Száz cég utasította el, de miután kiállt egy táblával az utcára, a JPMorgan egyik igazgatója is megkereste

Mohammad Arham Shahzadot üzleti menedzsment diplomájával a zsebében 95 cég utasította el. Amikor azonban kiállt az utcára egy táblával London... Teljes cikk

Az érzelmileg intelligens munkavégzés ereje

A vezetők manapság - a Covid óta fokozottan - az érzelmi intelligenciát, más néven EQ-t keresik. A magas szintű érzelmi öntudattal és... Teljes cikk