Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 2 éve

Nem lehet hátradőlni
- Nem gondolom, hogy ha valaki egyszer megcsinál valamit jól, az már örökre garantálja számára a sikert - hangsúlyozza Szabó Szilvia. A Deichmann Cipőkereskedelmi Kft. személyzetfejlesztési vezetője szerint nem lehet leülni és hátradőlni, mindennap le kell tenni az asztalra profi, minőségi dolgokat és egyenletes, kiváló teljesítményt kell nyújtani. A külső körülményektől sem függő, egyenletes, kiváló teljesítményhez önfegyelemre van szükség, arra, hogy a nehéz helyzetek ne frusztrálják, hanem inspirálják. A nagyon erős belső motiváció és kitartás ma is a személyiségének a része, ahogy az optimizmus is: „Ha valami jól sikerül, nem a hibát keresem, hanem azon gondolkodom, mit lehet tanulni ebből a sikerből, mi az, amit legközelebb akár még jobban lehet csinálni.” Nem görcsöl az új helyzeteket, azt figyeli, mit lehet kivenni, tanulni, milyen lehetőségeket kínál neki az aktuális történés. A nyugalmat, a pozitív gondolkodást biztos, hogy az otthonról hozott emlékek és érzelmek megalapozták és azóta is táplálják. Példaképeinek édesanyját és édesapját tartja. - Összetartó családban nőttem fel, nagy szeretetben és biztonságban, a mai napig szoros a szüleimmel és két öcsémmel a kapcsolatom - emeli ki Szabó Szilvia. Míg apukájában a kiváló szakmai munkára törekvést és a szervezési kompetenciákat értékeli nagyra, anyukájában a harmóniát, a nyugalmat, a biztonságos családi háttér megteremtésének képességét csodálja.

Legnagyobb kihívása most, hogy újrastrukturálja az osztályán a feladatokat, hogy egy új kollégát integráljon a meglévő csapatba és szervezeti szinten növelni tudja az elköteleződést. Ez utóbbi témáról is, nagyon sokat beszélget az értékesítés területén a régióvezetőkkel. „Ha bezárkóznék az irodámba és nem jutnának el hozzám az értékesítésből a szakmai információk és változási igények, akkor nem tudnék időben reagálni különböző üzleti helyzetekre.” - emeli ki. Hozzáteszi: „A szakmai információk folyamatos továbbítása, megosztása, fontos, hogy mindenki haladni tudjon a maga területén, ez elengedhetetlenül szükséges a minőségi munkához és a növekedéshez.

A sok munka mellett ügyel rá, hogy feltöltődjön: hetente háromszor sportol, sok barátja van, velük tölt minőségi időt és szeret olvasni, most éppen másodjára olvassa Szabó Magda Für Elise című regényét. Szereti a kötet nyelvezetét és önéletrajzi ihletettségét is. Van egy új hobbi az életében, a Filozófia Gyakorlati Iskolájába jár. A hétköznapi életben nagyon jól alkalmazhatónak tartja az iskola tanításait, és ahogy ő mondja, az életét igyekszik teljes részvétellel ám korlátozó ragaszkodások nélkül élni.

Cikkünk több oldalas! Lapozzon!
1. oldal - Szabó Szilvia, a Deichmann személyzetfejlesztési vezetője
2. oldal - Nem lehet hátradőlni
Follow hrportal_hu on Twitter