Új vezérigazgató-helyettes a Budapest Banknál

A Budapest Bank Rt. arról tájékoztatta a FigyelőNetet, hogy a bank vállalati üzletágának vezetését, vezérigazgató-helyettesi pozícióban Horváth Gergely veszi át. Mint ismeretes, a posztot július 13-ig Hárskuti János töltötte be. Horváth Gergely feladatait hivatalosan a PSZÁF jóváhagyása után, 2003. szeptember 22-től látja el.

  Távozik az Est Média kereskedelmi igazgatója

  Ritter Tamás 2003. augusztus közepétől távozik az Est Média kereskedelmi igazgatói posztjáról, és szintén a médiapiacon, de más cégnél folytatja pályafutását. A cégcsoport kereskedelmi és marketing feladatainak felügyeletét Lajos Andrea kereskedelmi igazgató-helyettes veszi át.

   Távozik a magyar HP alvezére

   Scharek Viktor, a HP Magyarország vezérigazgató-helyettese, a Személyi Számítógépes Rendszerek Üzletágának igazgatója a nyár végével megválik jelenlegi pozíciójától.

    Új vezérigazgató a Danubius Rádiónál

    Fischer András lett a Danubius Rádió új vezérigazgatója, az országos kereskedelmi adó korábbi vezetője, Sándor István a továbbiakban tanácsadóként segíti a munkát - tájékoztatta a társaság újonnan kinevezett kommunikációs vezetője szerdán az MTI-t.

     Fordtól a GM-hez: Budapestről Budapestre költözik a menedzser

     A General Motors Kelet- és Közép-Európai Regionális irodája bejelentette, hogy Thomas Owsianskit nevezték ki a szervezet marketing igazgatójának. Thomas a Fordtól érkezett a General Motorshoz, de tulajdonképpen “Budapestről Budapestre költözik", hiszen utolsó munkaköre a Fordnál a magyar és a cseh piacért felelős vezérigazgató volt itteni székhellyel.