Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 4 éve

A nagy egó nagy egót kíván - női sportpszichológus segít a férfi vízilabda-válogatottnak

images

- Hogyan tud nőként segíteni a körülrajongott férfi-ikonoknak?

- Hamar rájönnek a férfi-ikonok, annak ellenére, hogy nő vagyok, sok lélektani tudás van mögöttem, ami megerősítheti és segítheti őket, mind téthelyzetekben mind a való életben. Az is hamar kiderül, hogy a női külső mögött egy kemény, magas tudatossággal és erővel rendelkező segítő vagyok, aki sokszor és sok helyzetbe áll bele és oldja meg azokat. Magasra teszem a lécet magammal és velük szemben is, gyorsan megérzik, hogy a közös munkába nem fér bele sem mellébeszélés, sem az, hogy a külsőmmel vagy a nőiségemmel foglalkozzanak.

- Mennyire fogadják el Öntől a segítséget és hogyan tudja elérni ezt?

Imre Tóvári Zsuzsa
- Egyenes, őszinte kommunikációval és határozott férfias beleállással. Profi sportolókkal és felsővezetőkkel lehet kedves nőként dolgozni csak minek. Hatástalan. Ezek a férfiak magas önbizalommal és nagy egóval rendelkeznek máskülönben esélyük sem lenne olyan kiemelkedő teljesítményre, mint ami mögöttük áll. Ha nem lennék képes hasonló viselkedésre és hozzáállásra, mint ők, akkor hiteltelen lennék és felesleges. Segíti a munkát, hogy ezekben a helyzetekben nagyon tiszta a cél: akár egy világverseny megnyerése, akár egy üzlet megkötése, vagy egy hatékony csapat felépítése. Ehhez tiszta lélektani megoldások kellenek, amiket az elején felvázolok és pontosítok.

- Miről fog beszélni a HR Pikniken?

- Csapatépítésről, felnőtté válásról és felelősségvállalásról. Arról, hogy mitől csapat egy csapat, hol lehet fejleszteni céges csapatokat, hol csúszik el a céges csapatok kommunikációja, és hogyan gyorsítható fel egy team hatékonysága.

Ha kíváncsi Imre Tóvári Zsuzsa, Adriány Kincső, Kiss Péter, Molnár Éva , Till Attila (és sok más előadó) további gondolataira a női és a férfi agy működéséről, akkor jöjjön el a HR Piknikre. Jelentkezés és program itt.
Follow hrportal_hu on Twitter