Szegedi Juli
Szerző: Szegedi Juli
Megjelent: 5 éve

Három helyszínen 1400 munkavállalót támogat - egy nap Dobi Kittivel

images

5.30 és 6 között indul általában a 'sima' hétköznap minden olyan héten és esetben, amikor nem kell utaznom. Két európai és egy afrikai központért felelek, a HR csapatom is 3 helyszínen támogatja a közel 1400 munkavállalót, melyhez alkalmazkodnunk kell.

Frissítésként és gondolatébresztésként 6.45-ig emaileket olvasok és írok, felkészülök a napi teendőkre, megbeszélésekre, leellenőrzöm a naptáramat. Itt jut idő a kislányom, Fruzsi ovis teendőinek is: közös fotóoldal, készülő eseményekkel kapcsolatos szervezés és hasonlók.

6.45 kor kel a család és készülünk együtt a kislányommal, akitől fél 8 kor búcsúzom az óvoda kapujában.

7.45 kor jóga egy órácskára, hogy test és lélek is energizálódjon - pontosan az Óvoda és az iroda útvonalán, így nem kell időt szánni plusz utazásra, majd indulhat a nap az irodában.

9.30-kor indulnak az első megbeszélések, konferenciahívás: gyors egyeztetés a török csapattal Isztambulból, milyen szervezetfejlesztési irányokat jelölünk ki idénre, illetve munkavállalói visszacsatolások megbeszélése, az utolsó személyes találkozás óta történtek elemzése.10.30-kor egy gyors megbeszélés a szolgáltató központok egyik globális szervezetével, hogy a következő konferencián tartandó előadásomra milyen fókuszterületekkel készüljek, mikor utazzak oda és egyéb részletek tisztázása.

11-kor egyeztetés Kuala Lumpurral - a csapatom által ott is bevezetett gyakornoki program státusza, következő lépések, szintén következő út időpontjának leegyeztetése.

12-kor heti HR-csapat megbeszélés, ki min dolgozik, miben kell segítség, mire figyeljünk, ki hol lesz a héten, mikor lesz elérhető és milyen formában.

13-kor gyors egyeztetés a munkavállalói CSR-kezdeményezéseket koordináló csapattal, a következő önkéntes program és költségvetés megbeszélése.

13.30-kor kis szünet és informális egyeztetések következnek.

14 órakor a coaching és mentoring programunk keretében találkozás az egyik kollégával, akit mentorálok, és beszélgetés.

15 órakor a nap utolsó konferenciahívása a cape town-i központban ülő HR csapattagokkal, csapatmegbeszélés, teendők tisztázása, egy kis coaching.

16 órakor az egyik egyetemi partnerünk karával közösen folytatott mentoring program keretében 5 hallgató érkezik hozzám. Coaching, mentoring, karrier tanácsadás és az élet nagy dolgai - nő és karrier témában...ebből nehéz szabadulni, mert a beszélgetés energizál mindannyiunkat.

17.30kor indulok haza, édesanyáméktól felveszem a kislányomat, aki már 4 kor otthon van, most kezdte az óvodát.Innen indul a nap második izgalmas része. Játék, játszóház vagy kert, süteménysütés, kirakózás amihez épp kedvünk van. 19.30-tól vacsora, majd fürdés és hosszas meseolvasás, mire az energiabomba kislányom elalszik....Beszélgetés és rövid esti ejtőzés. Nagyon ritkán dolgozom este, inkább a reggeli órákat preferálom, a késő délutánok és esték kizárólag a családra fókuszálnak.

Dobi Kitti szakmai életútjáról itt olvashat.


  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Személyesen vesz részt a tehetséges fiatalok kiválasztásában - a Vodafone HR Vezérigazgató-helyettesének egy napja

Tóth Zsuzsanna 2015 szeptembere óta dolgozik a Vodafone Magyarország Zrt.-nél, mint HR Vezérigazgató-helyettes. A legtehetségesebb frissdiplomások... Teljes cikk

Nőként divatcégnél dolgozni ajándék

Szabó Szilvia 2001 óta dolgozik a Deichmann Kft. személyzetfejlesztési vezetőjeként. A közel ezer főt foglalkoztató cégnél öt fős csapatot vezet.... Teljes cikk

Így telik az Apollo Tyres HR igazgatójának egy napja

Nemzetközi projekteken dolgozik, videokonferenciát tart és sok egyéb mellett ő irányítja a HR csapatot. Tarnai Tamás 2016 óta dolgozik az Apollo Tyres... Teljes cikk